Emniyette görevden almalar devam ediyor

Emniyette görevden almalar devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

İHH deposunun arandığı Suriye sınırındaki Kilis'te, Terörle Mücadele Şube Müdürü'nün ardından Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar da merkeze alındı.

Kilis'te, geçen salı günü polisler Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda El Kaide operasyonu kapsamında Yaşar Aktürk Mahallesi'nde bulunan İHH şube ve deposunda arama yaptı. Bir kişinin gözaltına alındığı ve İHH tarafından tepki gösterilen aramadan birkaç saat sonra, Terörle Mücadele Şube Müdürü Devlet Çıngı, Valilik kararıyla görevden alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne atandı. Bu olayın ardından 5 Kasım 2011 tarihinden bu yana Kilis Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mehmet Akpınar görevden alındı. Kilis'te şaşkınlıkla karşılanan olayın ardından Mehmet Akpınar'ın yerine Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Güvenlik Daire Başkanlığı'nda görevli Candemir Özdemir atandı. nbsp;
AKPINAR: GEÇİCİ GÖREVLENDİRME
Görevi bugün Kilis'e gelen Candemir Özdemir'e devreden Mehmet Akpınar, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Genel Müdürlük emriyle geçici olarak Teftiş Kurulu'nda görevlendirildim. Görevi devrettim, birkaç gün sonra Ankara'ya gideceğim" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...