'Kupa Fenerbahçe'den alınacak, Aziz Yıldırım cezaevine girecek'

'Kupa Fenerbahçe'den alınacak, Aziz Yıldırım cezaevine girecek'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike ve teşvik cezasına onama kararı çıktı. Neler olabilir? İşte detaylar.

Şike davasıyla ilgili Yargıtay'ın verdiği kısmen onama, kısmen düşme ve kısmen bozma ne anlama geliyor.Ergenekon davasının ünlü avukatı Mahir Işıkay, Yargıtay'ın verdiği kararı Serhat Ramay'a değerlendirdi.Yargıtay herkesi şaşırtı. Kısmen onama, düşme ve bozma var? Bu ne anlama geliyor ve neden bugün ve bu saatte açıklandı? "Dosya yerel mahkemeye geri gelecek. Neden onandı bilmiyoruz. Onanan kısımlarının neler olduğunu bilmiyoruz. Onanan kısımlar için infaza geçilecek. Bozulan kısım için yerel mahkeme yeni bir duruşma açacak. Bozulan kısım neden bozulduysa o eksikleri tamamlayacak. Düşen kısım, şikayete bağlı olup da sonradan şikayet çekildiği için düşen kısımlardır." "Askeri casusluk da cuma saat beş gibi açıklanmıştı. Millet tam anlamayamamıştı. Kimse karara ulaşamadı. Bazı şeyler muallakta kaldı. "

"Kupa alınacak Aziz Yıldırım cezaevine girecek"

Şimdi öğrendim. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike ve teşvik cezasına onama kararı çıktı. Neler olabilir?"Şike onandı. İnfaza geçilecek. Aziz Yıldırım'ın tutukluka kaldığı süreler hariç geri kalan kısımlar için infaza geçilecek. Diğer taraftan hangi maçlar için şike onandıysa o maçlarda şike tescil edildiği için Fenerbahçe'nin elinden kupayı alacaklardır. Şike onandığı için yeniden cezaevine girme söz konusu. Yanlış hatırlamıyorsam tam bir sene yattı. Ancak bu suçlarda erteleme kalkmıştı. Aziz Yıldırım için tekrar cezaevi yolu göründü. Altı yıl üç aylık cezası vardı."
(EUROSPORT)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...