Telles, Mancini'den kupada görev istedi

Telles, Mancini'den kupada görev istedi

SPOR Haberleri

İstanbul'a dün gelen Telles, Mancini ile yaptığı telefon görüşmesinde hazır olduğunu belirterek 'Maç oynayabilecek kapasitedeyim' dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Alex Telles dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Telles bugün kampa katılacak. Uzun bir yolculuğun ardından İstanbul'a gelen Brezilyalı sol bek, sağlık muayenesinin ardından Antalya'ya uçacak. 1.5 aydır Gremio ile yapılan pazarlıklar sonucu transferi biten Alex Telles, Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Ocak'ta oynanacak olan Elazığspor maçında da oynamak istediğini söyledi. Roberto Mancini ile telefonda görüşen sambacı, hazır olduğunu vurguladı ancak son kararı İtalyan teknik adamın vereceği öğrenildi. Bu arada Bruma'nın askıya alınan lisansı ise TFF'ye yapılan başvuru ile Alex Telles için kullanılacak. Mancini'yi özellikle mutlu eden bir diğer nokta ise Telles'in Şampiyonlar Ligi ve zorlu maç fikstürü öncesinde maç temposundan uzak kalmadan G.Saray'a gelmesi oldu. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...