Galatasaray, kupada 2'de 2 peşinde

/ Kaynak: AA
Galatasaray, kupada 2'de 2 peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor'la mücadele edecek

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Türkiye Kupası gruplarındaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'u 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, yarın Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da yoluna devam eden "Cim Bom", rakibini deplasmanda yenerek, kupadaki galibiyet sayısını 2'ye çıkarmanın peşinde. Yarınki maç öncesinde Galatasaray'da sakatlığı bulunan Gökhan Zan, Hamit Altıntop ve Bruma forma giyemeyecek. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında deplasmanda Elazığspor'la 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Isaac ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören Tita, Galatasaray karşısında oynayamayacak. Sakat olan Musa Nizam'ın durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.
Yeni transferlerden Semih Şentürk ve Giray Kaçar da teknik direktör Samet Aybaba'nın görev vermesi durumunda ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giyecek. Lisansı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulan Eyong Enoh ve Joseph Boum, lisanslarının yetişmesi durumunda Galatasaray karşılaşmasında oynayabilecek.
- Kupada 2. haftanın programı
Ziraat Türkiye Kupası'nda A ve B Grubu'nda 2. haftanın maç programı şöyle:

A Grubu
-------------
Bugün:
16.30 Sivasspor-Eskişehirspor (Sivas 4 Eylül)
19.00 Akhisar Belediye-Bursaspor (Manisa 19 Mayıs)
B Grubu
------------
Yarın:
13.30 Tokatspor-Elazığspor (Tokat Gaziosmanpaşa)
20.00 Medical Park Antalyaspor-Galatasaray (Akdeniz Üniversitesi)
- Puan durumu
Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'nda ilk maçlar sonrasında oluşan puan durumu şöyle:
TakımOGBMAYP
1. Galatasaray1100203
2. Medical Park Antalyaspor1010111
3. Elazığspor1010111
4. Tokatspor1001020

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...