"İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız"

/ Kaynak: AA
"İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız"

Politika Haberleri  / AA

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Kimseye iftira atmayacak, hakaret etmeyeceğiz. Adam gibi siyaset yaparak projelerimizle geleceğiz" dedi. Kartal, partisinin Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda düzenlediği belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan emanet aldıkları siyasi anlayışı sürdüreceklerini ifade eden Kartal, ev ev, köy köy, gezerek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını, herkesten oy isteyeceklerini söyledi. Hiçbir zaman pes etmeyeceğini ve çıktıkları bu yolda "başarırız ya da başaramayız" diye düşünmeyeceğini vurgulayan Kartal, şunları kaydetti: "Sandığın içini millet dolduracak. Kimse partisine, parasına güvenmesin. Ben en bakisine güvenirim. Allah'a dayandık. Allah'ın izniyle sırtımız sağlam. BBP'ye inanıyorsan, adayını seviyorsan oyunu ver. Kimseye iftira atmayacak, hakaret etmeyeceğiz. Adam gibi siyaset yaparak projelerimizle geleceğiz. 100 bin kişiye iş bulacak, İstanbul Boğazı'nın aynısını Mersin'e yapacağız. Müftü Deresi'ni 1 kilometre genişleteceğiz. Mersin'i iki yaka yapacağız. Ortasında kız kulesini yapacağız. Mersin'de sevgi evlerini açacağız. Bu sevgi evleriyle kimse sokakta kalmayacak. Hayvan barınakları yapacağız. Her mahallede taziye evleri açacağız. Muhtarlara yer tahsis edeceğiz."
"Parti bağnazlığı" yapmayacaklarını, seçilmesi durumunda Mersin'i hak ettiği yere taşımak için elimden geleni yapacağını anlatan Kartal, belediyeye haftada bir gün imzaları atmak için gideceğini, diğer günler hep vatandaşın sorunlarını dinleyeceğini belirtti.
Toplantıya, Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, Tarsus Belediye Başkan adayı Hasan Köse, Fransa Alperen Ocakları Başkanı Ali Acar ile ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...