Sarıgül'den TMSF'ye 'ıslıklı' gönderme

/ Kaynak: CHA
Sarıgül'den TMSF'ye 'ıslıklı' gönderme

Politika Haberleri  / CHA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, aday tanıtım toplantısında TMSF'nin mal varlıklarına el koymasını partililere ıslıklattı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen CHP 'nine İstanbul'un 21 ilçesinin aday tanıtım toplantısı na katılan Mustafa Sarıgül, TMSF 'nin el koyma kararını eleştirdi. TMSF'nin Şişli Belediyesi ile karşı karşıya olduğunu belirten Sargül, "Bu TMSF'deki adamlar bana defalarca geldiler. Benimle defalarca konuştular, onlarla defalarca sohbetlerimiz oldu. Sarıgül 15 yıldır belediye başkanı. 16 yıl önce bir olay olmuş da, öyle olmuş da, böyle olmuş da sonra ne olmuş? 16 yıl sonra seçimlere 73 gün kala yazı gönderiyor. Mustafa Sarıgül'ün banka hesaplarına el koyduk. Biz neymişiz vay be! Sen kardeşim halkın verdiği yetkiyi devlet gücü olarak kullanarak onları yapabilirsin, ama sandığa nasıl engel olacaksın." diye konuştu
TMSF'ye "Bir ıslık çalsalar bizi görecekler" diye seslenen Sarıgül, partililerle birlikte ıslık çalarak TMSF'yi protesto etti. Sarıgül, CHP adaylarının çılgın projelerle değil, ayağı yere basan akıllı projelerle seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Sarıgül, "İstanbulumuzda bilimin, doğanın ve hukukun arzu etmediği projelere imza atmayacağız. İstanbul dünya turizminin başkenti olacak. nbsp;İstanbulumuzun suyunu, havasını, ormanını hep birlikte koruyacağız. İstanbulumuzda ulaşım sistemi kilitlenmiştir. Trafik çilesini kademeli olarak sona erdireceğiz. Bütün bunları kampanyamızın son 20 gününde açıklayacağız, çıldıracaklar. Proje gördükçe daha çok savcı gönderecekler, daha çok polis gönderecekler." ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...