'Hakemler, Şanlıurfaspor'u katlediyor'

/ Kaynak: AA
'Hakemler, Şanlıurfaspor'u katlediyor'

SPOR Haberleri  / AA

Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, 2-0 kaybettikleri Manisaspor maçına hakemin hatalı kararlarıyla damga vurduğunu ileri sürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, Manisaspor mağlubiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda yaptı.Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça iyi ve istekli başladıklarını ancak hakemin aleyhlerine verdiği kararlarla takımın moralinin bozulduğunu savundu.Hakem Abdullah Yılmaz'ın maçın başında Abdülhamit ve Mustafa'ya kırmızı kart gösterdiğini anımsatan Kırmızı, bu konuda federasyonun daha dikkatli olması gerektiğini aktardı.Maçta 9 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Kırmızı, Manisaspor karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.Hakemin tüm kararları aleyhlerine verdiğini öne süren Kırmızı, şöyle konuştu:"Bu maça çıkış maçı olarak bakıyorduk ve hafta içinde bunun için çok iyi hazırlandık. Karşılaşmaya oyuncularımız çok iyi başladı, takım iyi giderken hakemin çok basit kararlarıyla iki oyuncumuz oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra futbolcularımızın motivasyonu bozuldu ve bize göre maç o dakikadan sonra bitti. Dolayısıyla Manisaspor maçına hakemin hatalı kararları damga vurdu. Merkez Hakem Kurulu'nun gönderdiği hakemler maalesef Şanlıurfaspor'u katletmeye devam ediyor. Umarız federasyon bununla ilgili gerekli tedbirleri alır."
Hakemin kararlarına rağmen taraftarların sağduyulu davrandığını anlatan Kırmızı, "Takımımız, geçen yıl sahamızda oynadığımız 1461 Trabzon maçında da buna benzer kararlarla mağdur edildi" dedi.
Kırmızı, önümüzdeki günlerde hakem kararlarına yönelik geniş kapsamlı bir açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...