Fenerbahçe taraftarı büyük yürüyüşe hazırlanıyor

Fenerbahçe taraftarı büyük yürüyüşe hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Yarın İstanbul'a gelecek olan Aziz Yıldırım'a destek amaçlı Fenerbahçe taraftarı önce karşılama ardından yürüyüş yapacak

Şike kararlarının açıklanmasının ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. Cannes'da bulunan Yıldırım, son yaşanan olağanüstü gelişmelerin ardından hafta sonuna kadar sürecek tatilini kısa keserek acilen Türkiye'ye dönüş kararı aldı. Yarın, İstanbul'da olacağını açıklayan Yıldırım aynı gün yapılacak yönetim kurulu toplantısına da başkanlık edecek. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda, Yıldırım'ı karşılamak için tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulunacak. Aynı zamanda çok sayıda taraftar da başkanlarını karşılayacak. nbsp;Sarı lacivertliler, yönetim kurulu olarak kararlı bir tavır izleyecek. Yargıtay kararına yönelik tepkiler açıkça dile getirilecek. Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinin tamamı toplantıda Aziz Yıldırım'a tam destek verecekler. Toplantı sonrası yönetim kurulu adına sert bir açıklama da yapılacak. nbsp;Ancak asıl ses getirecek sözleri Aziz Yıldırım dile getirecek. Başkan bir gün sonra yani çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısında adeta bombardımanda bulunacak...


BAĞDAT CADDESİ'NDE YÜRÜYECEKLER
Taraftarlar da bu süreçte sessiz kalmayacak. Konyaspor maçı öncesi Bağdat Caddesi'nde "Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü" organize edilecek. Yürüyüşte sarı lacivertli taraftarlar Yargıtay kararına yönelik tepkilerini dile getirecekler.


Aziz Yıldırım'a da destek verilecek.
Gerçekleştirilecek yürüyüşte herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için daha şimdiden sağduyu çağrıları da yapılmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...