Kaçırılan pilotlar yeniden göklerde

/ Kaynak: İHA
Kaçırılan pilotlar yeniden göklerde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyrut'ta kaçırılan ve 71 gün sonra kurtarılarak Türkiye'ye getirilen THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca yeniden uçmaya başladı.

THY'nin uçağıyla 9 Ağustos'ta İstanbul- Beyrut seferini yaptıkları sırada kaçırılan ve 71 gün sonra kurtarılarak Türkiye'ye getirilen THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca yeniden uçmaya başladı. Beyrut'ta kaçırılmalarının ardından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen iki pilot bir süre izin yaptıktan sonra, yeniden uçabilmeleri için psikolojik destek aldılar. İki pilot psikolojik destek almalarının ardından uzun bir süre uçmadıkları için sivil havacılık kuralları gereği kendilerine yer eğitimi ve simülatör eğitimi verildi. Uzun bir eğitim ve psikolojik desteğin ardından Murat Akpınar ilk uçuşunu 139 gün sonra Leipzig'e, Murat Ağca ise ilk uçuşunu 135 gün sonra Tiflis'e yaptı. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...