Hakan Kutlu'dan Orduspor galibiyeti değerlendirmesi

/ Kaynak: CHA
Hakan Kutlu'dan Orduspor galibiyeti değerlendirmesi

SPOR Haberleri  / CHA

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Orduspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kutlu, PTT 1. Ligi'nde 1-0 kazandıkları Orduspor maçı sonrası yaptığı açıklamada karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. İlk haftayı bay geçmeleri nedeniyle rakiplerinden oldukça geri gözüktüklerini ifade eden Kutlu, "Ligin ikinci yarısına Orduspor gibi deplasmanda çok güçlü, deplasman lideri, deplasmanda bir maç kaybetmiş 1-1 beraberliği olan çok önemli bir takımla mücadele ettik. Oyuncularımız almış oldukları galibiyet nedeniyle kutluyorum." diye konuştu. İlk yarı iyi futbol oynayan, futbol için gereken her şeyi yapan, pozisyona giren, rakiplerine pozisyon vermeyen bir takım görüntüsünde olduklarını anlatan Kutlu şöyle konuştu: "Soyunma odasına 2-3 farklı galibiyetle girebilirdik. Ama maçın ikinci yarısında onların da girmiş olduğu gol pozisyonları vardı. Oyuncularımı ilk yarı oynamış oldukları futboldan, ikinci yarı yapmış oldukları mücadele nedeniyle kutluyorum. Gerçekten ilk yarı güzel bir oyun ortaya koydular. İkinci yarı iyi bir oyun oynayamadık ama galibiyeti korumak için iyi çaba gösterdiler. Orduspor şampiyonluk yolunda yarıştığımız bir takımdı."


SÖZERİ: İLK DAKİKALARDA YEDİĞİMİZ GOL RİTMİMİZİ BOZDU
Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise oyuna iyi başlamadıklarını ilk dakikalarda yedikleri golün ritimlerini bozduğunu söyledi. "İlk yarı çok kötü oynadık" diyen Sözeri, "Futbolun doğruları adına çok güzel bir şey yapamadık aslında. Ama devre arasındaki konuşmalarımız sonunda oyuncularımız biraz daha silkelendiler, ikinci yarı futbolun doğruları ne varsa yaptık. Sağdan soldan ataklar olsun varyasyonlar olsun, duran toplar olsun kazanmak için her şeyi yaptık. Kazanmak adına futbol oynadık. Ancak topu kaleye sokamazsanız mağlup olursunuz. Yapacak bir şey yok. Futbol şansı da bizim yanımızda değildi. Net pozisyonlarımız vardı kaçırdık. Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ediyorum. Onlar ilk yarı bizden daha iyi oynadılar." şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...