Fethiyespor'dan 6 transfer!

/ Kaynak: AA
Fethiyespor'dan 6 transfer!

SPOR Haberleri  / AA

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Uysal: "Takıma kazandırdığımız 6 yeni futbolcuyla ligde kalmak için mücadele edip, güzel futbol oynamak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un profesyonel şube sorumlusu Arif Okan Uysal, ara transfer döneminde renklerine bağladıkları 6 yeni futbolcuyla ikinci yarıda ligde kalmak için mücadele edeceklerini söyledi. Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde Medical Park Antalyaspor'dan Hırvat futbolcu Nikola Zizic, Sivasspor'dan İbrahim Sürgülü, Kahramanmaraşspor'dan İrfan Başaran, Almanya'nın SV Röchling Völklingen takımından Mizgin Demir, Bursaspor'dan Tunay Acar ile Torku Konyaspor'dan Serkan Şahin'i renklerine bağlaklarını bildirdi. "Takıma kazandırdığımız 6 yeni futbolcuyla ligde kalmak için mücadele ederek, güzel futbol oynamak istiyoruz" diyen Uysal, güzel futbol oynadıkları sürece kitleleri maçlara çekebileceklerini, oynayacakları futbolla adlarından söz ettireceklerine inandığını kaydetti.
Yaptıkları transferlerle daha güçlü bir Fethiyespor oluşturmaya gayret ettiklerini dile getiren Uysal, bir transfer daha yapabileceklerini, bunun arayışı içinde olduklarını ifade etti. Uysal, takımın gidişatının iyi olduğunu dile getirerek, "Hocamızın göreve gelmesinden sonra hiç yenilgimiz yok. Geçen haftaki zorlu Balıkesirspor maçında deplasmandan 1 puan aldık. Bu bizim için altın değerinde. Bu puanın ileride katkısını göreceğiz" diye konuştu. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise takıma yeni katılan oyuncuların hazır olduklarında antrenmanlara başlayacaklarını, sezon sonuna kadar ligde kalmak için mücadele eden, iyi futbol oynayan Fethiyespor izlettireceklerini söyledi. Fethiyespor, ara transfer döneminde Sabri Gümüşsoy, Patrick Ethoga ve kaleci Onur Bilgin'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshederek, bu oyuncularla yollarını ayırmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...