Schumacher'in hayranlarını üzecek iddia

Schumacher'in hayranlarını üzecek iddia

SPOR Haberleri

Komada uyutulmaya devam eden Schumacher'in uyanma ihtimali gün geçtikçe düşüyor. Efsane pilotun bitkisel hayata girdiği iddia edildi.

29 Aralık'ta Fransız Alpleri'nde geçirdiği kayak kazasından hala uyanamayan 7 kez dünya şampiyonu Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili hayranlarını çok üzecek bir iddia ortaya atıldı. Avusturyalı bir internet sitesinin haberinde, efsane pilotun bitkisel hayata girmiş olabileceği iddia edildi. Kazadan sonra yapay koma ile uyutularak tedavi edilen Schumacher için normalde bu tür uygulamalara hastanın ilk 2 hafta içinde cevap vermesi gerektiği belirtildi. Bordeaux Üniversitesi'nde görevli Nöroloji Profesörü Jean-Marc Orgogozo, geçen her gün geçen her hafta komadan çıkma ve iyileşme şansının düştüğünü söyledi. Efsane pilotun ailesinin Salı günü internet sitesine yazdığı açıklamada Schumacher'in savaşçı bir insan olduğu ve pes etmeyeceği söylendi. Tüm dünyadan gelen destek mesajları için teşekkür eden aile, bu mesajların kendilerine büyük güç kattığını ekledi. Schumacher'in doktorlarından bu konuda henüz bir yorum yapılmazken, Schumacher'in uyanmasını bekleyen milyonlarca hayranın endişeli bekleyişi sürüyor. nbsp;
TG.COM.TR / ÖZEL HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...