İtalyan devi kapıya dayandı.. Burak Yılmaz gidiyor mu?

İtalyan devi kapıya dayandı.. Burak Yılmaz gidiyor mu?

SPOR Haberleri

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken sarı-kırmızılı takımın golcüsü Burak Yılmaz'a İtalya'dan ciddi bir teklif geldi.

İngiliz ve İtalyan basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, İtalyan devi Inter'in gündeminde. Süper Lig'de ve geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Burak için Inter, Chelsea ve Arsenal'in de takipte olduğu aktarıldı. Inter'in Vucinic transferi için yoğun uğraş verdiğini belirten haberde Vucinic-Guarin takasının gerçekleşmesinin zor olduğu ve Vucinic olmazsa alternatifinin Burak Yılmaz olduğu belirtildi. Inter'in kısa zaman içerisinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı söylenen haberde Burak için bir dönem Lazio'nun da ilgilendiği aktarıldı. Burak Yılmaz ve Galatasaray'ın bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Mancini'nin Rhodolfo ısrarı!
Ünal Aysal, Mancini'nin son isteği için çalışıyor. İtalyan hocanın listesindeki Telles, Hajrovic, Salih, Umut ve Endoğan'ı bitiren başkan Rhodolfo'yu da alıp, 'Top artık sende' diyecek

Ara transferin en hareketli takımı olan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini'nin istediği oyuncuların yüzde 90'ını renklerine bağladı. Mancini'nin listesinde yabancı oyuncular arasında Alex Telles, yerli oyuncular içinde ise Kayserisporlu Salih Dursun en başta bulunuyordu. Bu iki oyuncunun transferi gerçekleşti. Aysal, İtalyan hocanın özel futbolcu tarama ekibinin bulduğu İzet Hajrovic'i de kısa sürede sarı-kırmızılı renklere kazandırdı.

CAGLiARi'Li DAViDE ASTORi YEDEKTE
Scout ekibinin keşfi Bucasporlu Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'nin transferleri de sorunsuz şekilde gerçekleştirildi. İtalyan teknik adamın son isteği ise Telles'in takım arkadaşı Luiz Rhodolfo. Eğer başkan Ünal Aysal, Rhodolfo'nun transferini de bitirirse Mancini'nin tüm istekleri gerçekleşmiş olacak. 28 yaşındaki Rhodolfo'nun transferinde tek engel, satış opsiyonunun Gremio'da olması. Sao Paulo ile pazarlıkları sürdüren yönetim, Rhodolfo'yu alamazsa, Mancini'nin listesindeki diğer stoper Davide Astori'ye yönelecek.

Koray Günter bitti gibi!
Gençleşme operasyonuna devam eden G.Saray, Borussia Dortmund'lu Koray Günter'le de büyük ölçüde anlaştı. 19 yaşındaki genç stoperin transferinin bir iki gün içinde sonuçlandırılacağı ifade edildi.(skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...