Chelsea'li Demba Ba, Trabzonspor'a imza atmış!

Chelsea'li Demba Ba, Trabzonspor'a imza atmış!

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Dün akşam katıldığı bir programda transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, basında yer alan Maxi Lopez ve Bafetimbi Gomis iddialarını doğrularken, yaptığı Demba Ba açıklamasıyla bordo mavili taraftarın heyecanının tavan yapmasına neden oldu.

DEMBA BA'YA İMZAYI ATTIRMIŞTIK
"Maxi Lopez bize uygun bir futbolcu değil. Başka görüşmeler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bafetimbi Gomis ile görüşmeler de yaptık."diyen Hacıosmanoğlu Chelsea'nin Senegalli golcüsü Demba Ba ve kulübüyle anlaştıklarını belirterek, "Ancak son maçta Torres sakatlandı ve Mourinho, Demba Ba'yı göndermekten vazgeçti. Yoksa imza attırmıştık. Hem oyuncu hem de kulübü bu transfere onay vermişti. Ancak, süreç devam ediyor. Torres'in durumu ciddi değilse bu transferi bitireceğiz. Girişimlerimiz devam ediyor. Bize çok yardımcı olacak bir futbolcu olarak görüyoruz kendisini. Ayrıca bir çok isim ile de görüşmelerimiz sürüyor. Ancak isimler ortaya çıkmayacak. Çünkü isimler çıkınca biz zarar görüyoruz." ifadelerini kullandı.

TALİBİ ÇOK
Senegal milli takımının formasını da giyen Demba Ba geçen sezonun devre arasında Newcastle United'dan Chelsea'ye transfer olmuş ve Londra ekibi 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Mavilerin Demba Ba için ödediği rakam resmen açıklanmazken, Senegalli futbolcunun Newcastle ile olan sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelinin 7 milyon Pound olduğu ve Londra ekibinin de bu bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

Golcü arayışlarını sürdüren Arsenal, Demba Ba'nın talipleri arasında en önemli ve ciddi takım olarak dikkat çekiyor. Sezon başında Chelsea'ye yıllık kiralama bedeli olarak 1,5 milyon Pound teklif eden Arsene Wenger'e Maviler olumsuz yanıt verirken, 3 milyon Pound talep etmişlerdi.

Demba Ba için eski takımı Newcastle United başta olmak üzere Inter ve Rubin Kazan da kadrosuna katmak için girişimde bulunan takımlar olarak öne çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...