Chelsea'den Galatasaray'a çalım!

Chelsea'den Galatasaray'a çalım!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın da ilgilendiği ve Mancini'nin gözdesi denilen Mısırlı yıldız sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'ye transfer oldu.

Galatasaray 'ın ilgilendiği oyuncular arasında yer alan ve Roberto Mancini'nin gözdesi olarak lanse edilen Mohamed Salah, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'ye transfer oldu. Londra ekibi Chelsea, resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak 21 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu için kulübüyle anlaştığını duyurdu. İsviçre'nin Basel kulübüyle her konuda anlaşıldığı belirtilen açıklamada transfer için sadece oyuncunun mukavelesine dair birkaç detayın kaldığı, ardından Salah'ın sağlık kontrolüne gireceği ve imzaların atılacağı belirtildi.

nbsp;2 sezondur Basel'de forma giyen orta saha oyuncusu, bu sezon İsviçre Ligi'nde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol atıp 6 da asist yapmıştı. Chelsea, Benfica'dan Nemanja Matic'i de renkerine bağlamıştı.

Mancini'nin gözdesiydi
Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mohamed Salah, Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin en büyük gözdesi olmuştu. Birçok kulübün trasfer listesinde bulunan Salah için Mancini'nin yönetime rapor verdiği belirtiliyordu.

Chelsea'yi iki kez yıkmıştı
Mısır futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen Mohamed Salah, Basel'in Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'li yendiği 2-1 ve 1- 0'lık maçlarda fileleri havalandırmıştı. Salah'in milli takımda ise 27 maçta 17 golü var.(Kaynak: Skorer)
Chelsea'den Galatasaray'a çalım!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...