Kartal'da stoper kriz oldu

Kartal'da stoper kriz oldu

SPOR Haberleri

Slaven Bilic'in feryatlarına rağmen takıma monte edilemeyen iyi bir stoper eksikliği dünkü yenilen golde de ortaya çıktı

Beşiktaş'ta stoper krizi adeta bağırıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic'in özellikle Sivok'un sakatlanmasıyla birlikte acele edilmesini istediği iyi bir stoper takıma bir türlü kazandırılamadı. 'Ronaldinho geliyor' heyecanının yanında bu bölgedeki gediğin kapatılması gerçeği gölgede kaldı. Yöneticiler Lescott, Lodeiro gibi isimlerin peşine düşse de bu bölgeye gerekli takviye gerçekleşmedi. Devre arası olduğundan iyi ve uygun fiyata futbolcu alternatiflerinin de kısıtlı olması bunda etkili oldu. Üstüne üstlük bu bölgenin en tecrübeli isimlerinden İbrahim Toraman'a da kapılar kapatıldı. Zirve mücadelesi açısından ikinci yarıya üç puanla başlaması kaçınılmaz olan Kartal, dün golü de bu bölgeden yedi. Öyle ki Emre Güral'ın vuruşu anında karşısında stoperler yerine kanat savunmacıları Atiba ile Motta vardı. Maç sonrası yenilen golü, "Aptalca" diye nitelendiren Teknik Direktör Slaven Bilic, "Adil ve gerçekçi sonuç oldu. Çok önemli bir maçtı. Rakip sahasında bu sezon hiç maç kaybetmedi, saygıyı hak ediyorlar. Oyuna çok iyi başladılar, golü de buldular. O bölümde rakibe karşı zayıf kaldık. Olcan bize çok problem çıkardı. İkinci yarıda tempoyu yükselttik. Golü bulduktan sonra kazanabilirdik" şeklinde konuştu. Manuel Fernandes de, "Böyle bir takıma karşı buradan bu skorla ayrılmak yine de iyi. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı" açıklaması yaptı. nbsp;Bu arada Beşiktaş'ın geleceğe yatırım iddiasıyla sezon başında kadrosuna kattığı Pedro Franco, ilk defa bir lig maçına çıktı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...