Beşiktaş'ta Lodeiro neden olmadı?

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Lodeiro neden olmadı?

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay, Nicolas Lodeiro transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın sezonun ikinci yarısında şampiyon olmak için oynayacağını söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç için kentte bulunan Çebi ve beraberindeki Asbaşkan Deniz Atalay, sabah kahvaltısı için basın mensuplarıyla pidecide bir araya geldi. Trabzonspor'un kendi evinde oynayacak olmasının avantaj olduğunu belirten Çebi, "Beşiktaş olarak ikinci devreye çok iyi başlama arzumuz var. İyi olan kazansın demek klasik bir sözdür ama Beşiktaş'ın kazanmasını arzu ediyorum" dedi. Ligde istedikleri sırada bulunmadıklarını dile getiren Çebi, "Beşiktaş sezonun ikinci yarısında şampiyon olmak için oynayacak. Sonuç olarak Fenerbahçe ile aramızda çok puan farkı var ancak bunlar müsabakadır, kaybettiğimiz gibi kazanmasını da bileceğiz. Farkın kapanması matematiksel olarak mümkün ve fark kapanacaktır" ifadelerini kullandı. Transfer görüşmelerinin her zaman olumlu sonuçlanamayacağını söyleyen Çebi, şöyle devam etti: "Her transfer sonuçlanacak diye bir şey yok. Transferler, görüşmeler ile başlar ve yürütülür. Daha sonra olumlu ya da olumsuz sonuca varabilir. Bir transfer görüşmesi yapmak demek bunun olacağı anlamına gelmez. Biz teknik kadromuzun arzu ettiği isimler konusunda görüşmeler yapıyoruz ve sonuç alamadıklarımız da oluyor. Henüz transfer sezonu bitmedi sürprizlerimiz de olabilir."
"ÖNCELİĞİMİZ SADECE TRANSFER YAPMAK DEĞİL"
Kulüp asbaşkanı ve futbol transfer komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay ise ara transfer döneminin zor olduğuna değinerek, geçen sene takım olarak bununla ilgili bazı sıkıntılar yaşadıklarını anımsattı. Sezon başında yaptıkları transferlerde istedikleri verimi yakaladıklarını belirten Atalay, şöyle devam etti: "Bu sene geçen yıldan ders aldık ve sadece ihtiyacımız olan mevkiye nokta atışı yapmak istiyoruz. Özellikle stoper mevkisine transfer yapmak istiyoruz. Botafogo'da forma giyen Lodeiro olayı da bununla ilgili bir görüşmeydi ama kulübü geçen hafta ilginç olaylar yaşadı. Seedorf'un gitmesi onlarda bir sıkıntı oluşturdu ve bir oyuncularını daha kaybettiler. Türkiye'de Oğuzhan nasıl önemliyse Lodeiro'da onlar için önemli. Başkanları söz verdiği halde onu kaybetmeyi göze alamadı ve beklemeye başladılar. Bizim önceliğimiz sadece transfer yapmak değil. Kamuoyu ve medyada böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Stoperle ilgili düşüncemiz devam ediyor."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...