Ersun Yanal: Zorlu maçalara hazırız

/ Kaynak: AA
Ersun Yanal: Zorlu maçalara hazırız

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal: "İlk yarıdan çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz. İkinci yarının zorlu maçlarına hazırız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk yarıdan çok daha güçlü bir takımın ikinci yarıda olacağını söyledi. Yanal, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, devre arası hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Antalya kampımız son derece verimli geçti. Ekibimle birlikte ilk yarının fotoğrafını çektik. İyi yaptığımız şeyleri gördük, bunları daha da geliştirdik. Eksiklerimizi tespit edip onları da süratle tamamlamaya çalıştık. İlk yarıdan çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz. İkinci yarının zorlu maçlarına hazırız" değerlendirmesinde bulundu. Tüm oyuncuların sahaya çıkmak için sabırsızlandığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Çok kaliteli ve yüksek karakterli oyunculardan kurulu çok iyi bir takımız. Şampiyonluk yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin en büyük gücünün her zaman taraftar olduğunu anlatan Yanal, şunları kaydetti: "Biz onlarla birlikte sahaya 12 kişi çıkıyoruz. Ben maç kadrosunu yaparken önce 12. adamı, ardından diğer oyuncuları tahtaya yazıyorum. O yüzden bu takımın teknik direktörü olarak, 12 numaralı formayı taşıyan taraftarımıza da aynı futbolcularıma yaptığım çağrıyı yapmak istiyorum; bu sezon her maça tam kadro çıkmak istiyoruz. Tıpkı futbolcularım gibi taraftarımızın da her maçta 'forma giymesini' istiyorum. Yani futbol deyimiyle, kesinlikle sakatlık, kırmızı kart, ceza vs. istemiyorum. Şampiyonluk yolunda hepinize ihtiyacım var. Maçları hep birlikte kazanacağız, birlikte şampiyon olacağız ve kupayı hep birlikte kaldıracağız. Bu yürüyüşte sakın olaki bizleri yalnız bırakmayın, gelin her maça tam kadro çıkalım, tüm gücümüzle bu işin sonunu getirelim." Ersun Yanal ayrıca, sezonun ikinci yarısının Fenerbahçe'ye, tüm kulüplere ve Türk futboluna hayırlı olmasını diledi. Sezonun ilk yarısını 41 puanla en yakın takipçisi Galatasaray'ın 8 puan önünde lider kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıdaki ilk maçında yarın İstanbul'da Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...