Trabzon rahat kazandı

Trabzon rahat kazandı

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, Aykon TED Ankara Kolejliler'i 78-65 yendi.

Trabzonpor Medical Park, Cooley'in tek sayılık serbest atışı ile başladığı maçta Aykon TED Ankara Kolejliler'den Valters ve Tucker'ın atışlarına engel olamayınca ilk beş dakikayı 10-7 geride bıraktı. Aykon TED Ankara Kolejliler'de Caner ve Plisnic'in sayılarıyla 11-0'lık seri yakaladı. İlk periyodu, Aykon TED Ankara Koleji 5 sayı farkla 17-22 önde kapadı.
İkinci periyoda Maxim'in üçlük atışı ile başlayarak farkı iki sayıya 20-22 indiren Trabzonspor Medical Park, isabetsiz sayı denemeleri nedeniyle maçın 15. dakikasını rakibi Aykon TED Ankara Kolejliler karşısında 31-26 geride bıraktı. Bu dakikalarda hücum organizelerinden top kayıpları nedeniyle yararlanamayan Trabzonspor Medical Park, skor üretmekte zorlandı. Davut, Tucker ve Valters ile etkili olan Aykon TED Ankara Koleji, soyunma odasına 8 sayı farkla 34-42 önde gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi savunma yaparak başlayarak Kaya Peker ve Maxim ikilisinin isabetli sayılarıyla farkı kapatan Trabzonspor Medical Park, 23. dakikada 58-55 öne geçti.
Son periyoda Randle'nin üçlüğü ile başlayan Trabzonspor Medical Park, Caner ve Cooley'in isabetli atışlarıyla 7-0'lık seri yaparak skoru 65-55'e taşıdı. Bu periyotta iyi savunmasını sürdüren bordo-mavililer, Cooley, Maxim, Kaya Peker ve Randle ile sayılar buldu. Maçın sonuna kadar kontrolü elinden bırakmayan Trabzonspor Medical Park karşılaşmadan 13 sayı farkla 78-65 galip ayrıldı.
TRABZONSPOR MEDICAL PARK: 78 - AYKON TED ANKARA KOLEJLİLER: 65
Salon: Hayri Gür
Trabzonspor Medical Park: Caner (2), Penney (9), Kaya Peker (8), Cooley (17), Alper (2), Randle (15), Adnan (2), Maxim (16), Stipanovic (7) nbsp;
Aykon TED Ankara Kolejliler: Berkay (8), Caner (4), Valters (16), Golubovic (4), Tucker (15), Ali Berent (3), Davud (6), Plisnic (6), Rasic (3),
1. periyot: 17-22
Devre: 34-42
3. periyot: 58-55
(ntvmsnbc)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...