Gaziantep Galatasaray maçı ardından önemli notlar

/ Kaynak: İHA
Gaziantep Galatasaray maçı ardından önemli notlar

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantepspor'la 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, deplasmanda gol bulma sıkıntılarının olduklarını belirterek, "Maçtan önce zor bir maç olacağını biliyorduk. Burada oyuncularımız ile konuştuk dediğim gibi zor bir maç oldu. Pozisyonlara giriyorsunuz son vuruşlar kötü geçiyor. Son vuruşları yapamadığımız zaman özellikle Gaziantep deplasmanında golü bulamayınca böyle bir sonuç ortaya çıktı. Deplasmanda gol bulma sıkıntımız var. Bunu kesinlikle geliştirmemiz gerekiyor. Çıktığımız deplasmanda gol bulmamız gerekiyor. Rakibimiz ile puan farkımız açıldı ama sonuçta bırakacak halimiz yok oynamaya devam edeceğiz. Oynamamız gerekiyor ama deplasmanda gol bulmamız gerekiyor. Aramıza yeni katılan oyuncular ile iyi bir seviyeye gelebilir. Biraz daha bu sistemi daha iyi yerlere getirebiliriz. Ama çokta sisteme takılmamamız lazım. Çünkü maç içinde zaten farklı sistemler deniyoruz. Bizim oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Oyuncu ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çünkü talihsiz sakatlıklar yaşadık. Önem verdiğimiz oyuncular sakatlandı. İlerleyen zamanda bu durumu değerlendireceğiz. İlk başta puan farkı ile başladık tabi ki önümüzde 16 maçımız daha var. Mutlaka Fenerbahçe kazandığı zaman bu puan farkı daha açılacaktır ama bizim yapmamız gereken kendi maçlarımıza odaklanıp kendi maçlarımızı kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.


GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Maçın hava şartına rağmen çok iyi geçtiğini belirten Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, "Öncelikle saha şartları ve hava durumuna rağmen güzel bir maç sergiledikleri için iki takımı ben tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir maç oldu. Maçın bizim lehimize geçtiğini düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 4 pozisyon maçın en net pozisyonu bizim tarafımızdan sağlandı. Bu maçı değerlendiremedik. Tabi kaçırdığımız 2 puan diye düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta takıma yeni katılacak arkadaşlar olacak. Önümüzdeki hafta bütün eksikleri tamamlayıp daha iyi bir Gaziantepspor ve daha iyi sonuçlar futbol severlere izleteceğimizi düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Gaziantepsporlu Serdar, maç da galip gelebilmek için mücadele ettiklerini ama pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Öncelikle bizim için çok güzel bir maç oldu. Çok iyi mücadele ettik. Bol pozisyona girdik Galatasaray'a karşı içeride kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyorduk. Maçın hakkı bize göre galibiyetti nasip değilmiş. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah ilerleyen haftalarda değerlendirip 3 puanlar alırız" diye konuştu Gaziantepsporlu Birol ise şöyle konuştu:
"Ben bu sezon takıma katıldım. İlk defa sahaya çıktım. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Bugün aslında biz üç puan hak etmiştik alsaydık daha iyi olurdu ama bir puan da iyidir. Bundan sonraki maçta üç puanı alıp Gaziantep'e öyle gelmek istiyoruz."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...