Meryem Uzerli bebeğinin fotoğrafını paylaştı

Meryem Uzerli bebeğinin fotoğrafını paylaştı

YAŞAM Haberleri

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli anne oldu. Muhteşem Yüzyıl"ın Hürrem'i olarak tanınan güzel oyuncu doğumdan bebeğinin fotoğrafını paylaştı.

Tükenmişlik Sendromu'yla Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılarak Almanya'ya dönen ve ardından hamile olduğunu açıklayan Meryem Uzerli doğum yaptı.Hürrem Sultan rolüyle sevilen Meryem Uzerli sabaha karşı doğum yaptı. Sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren Uzerli Instagram sayfasından kızının elinin fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı: 'Hosgeldin bu dünyada benim sevgili canim LARA UZERLI. 10.02.2014 dogdun. Ben allaha o kadar tesekkür ediyorum ki - saglikli dünyaya geldin!!! Ben allaha tesekkür ediyorum , cünkü bana güc Verdi : seni birinci gün den itibaren koriyabildim : yasiyorsun!!! ve bu en büyük hediyem! Benim cok yakin arkadasim Ana dogum da yanimdaydi ve tüm aileme, arkadaslarima ve SIZE : tesekkür etmek istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sagolun!!! istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sagolun!!!'
(Akşam)
Meryem Uzerli bebeğinin fotoğrafını paylaştı
Meryem Uzerli bebeğinin fotoğrafını paylaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...