Bayram Şenocak: 'Avcılar'ı şaha kaldıracağız'

Bayram Şenocak: 'Avcılar'ı şaha kaldıracağız'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, '15 yıldır hizmet görmeyen Avcılar'a hizmet için kollarımızı sıvadık' dedi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, iki yıl AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı görevi yaptığını belirterek, "Başbakanımızın teveccühleri ile aday olduk. 15 yıldır hizmet görmeyen Avcılar'a hizmet için kollarımızı sıvadık" dedi. Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ı makamında ziyaret eden Şenocak, bir önceki seçimde ufak bir farkla seçimi kaybettiklerini belirterek, "Ancak geçen 4 yılın sonunda gördük ki, vatandaş bizi istiyor. 4 yıldır Avcılar sahasındayım. 800 kişilik bir ekip ile de 2 yıldır çalışıyoruz. Çalmadığımız kapı kalmadı. Neredeyse 200 bin kişi ile yüz yüze temasım oldu. Kim ne istiyor? Onu araştırdık. Avcılar'a, Büyükşehir Belediyesi üzerinden büyük yatırımlar yaptık. Mevcut belediyeden daha fazla çalıştık. Stratejik açıdan önemli projeler geliştirdik. Şimdi daha fazlasını yaparak Avcılar'ı tekrar gözde semt yapacağız inşallah. 400 bin nüfusun yaşadığı Avcılar'da doğru düzgün bir spor kompleksi bile yok. Altyapı çok kötü. Çöpleri bile zor toplayan bir belediye var. Yeşilkent diye bir mahalle var ama ağaçtan eser yok. Biz Avcılar'ı yeniden şaha kaldıracağız, eski günlerine geri döndüreceğiz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...