Trabzon'da Alman fırtınası

Trabzon'da Alman fırtınası

SPOR Haberleri

Mustafa Akçay ile yollarını ayıran bordo-mavililer teknik direktör Christian Streich ve Thomas Schaaf ile temasa geçti.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasından sonra yeni hoca arayışları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, Alman teknik direktörler Christian Streich ve Thomas Schaaf ile temasa geçti. Uzun vadede takımı başarıya taşıyacak bir teknik direktörle anlaşmak isteyen yönetimin yabancı listesinde ilk sırada yer alan ismin Alman Christian Streich olduğu ifade edildi. 2011 yılından bu yana Bundesliga ekibi Freiburg'ta görev yapan Streich'a teklif götüren ve cevap bekleyen bordo-mavili yönetimin, alternatif isimlerle de temas halinde olduğu belirtildi. Bir başka Alman teknik adam Thomas Schaaf ile de görüşen Trabzonspor yönetiminin, uzun yıllar Werder Bremen'de görev yapan ve Bundesliga ekibiyle 2004 yılında şampiyonluk yaşayan 53 yaşındaki teknik direktörü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Karabük nbsp;hazırlığına devam
Trabzonspor, Karabükspor maçının hazırlıklarını antrenör Hami Mandıralı yönetiminde sürdürdü. Moralsiz gözüken bordo-mavililerde Mandıralı'nın sık sık oyuncularını uyarması dikkat çekti. Genç hocanın, futbolcularıyla toplantı yaptığı ve "Karabükspor karşılaşmasıyla çıkışa geçmeliyiz. Taraftarı üzmeye hakkımız yok" dediği belirtildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...