Galatasaray yeni transferleri ile ses getirecek!

Galatasaray yeni transferleri ile ses getirecek!

SPOR Haberleri

Galatasaray, sezon sonunda yapacağı transferlerle de ses getirmeye hazırlanıyor.

Takıma devre arasında 9 oyuncu birden kazandıran Galatasaray yönetimi, sezon sonunda gerçekleştireceği transferler için planını hazırladı. Devre arasında transfere yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli harcayan sarı kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldızlarla şimdiden temasa geçti. Böylelikle bonservis bedeli ödemekten kurtulacak olan yönetim önemli isimleri de kadroya katmaya hazırlanıyor.
nbsp;
İlk hedef defans
Galatasaray sezon sonunda ilk olarak savunma hattında bir yeniliğe gitmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda sarı kırmızılılarda üçüncü sezonunu dolduracak olan Eboue ile yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Arsenal'in yıldız oyuncusu Sagna ile yaklaşık 1 aydır görüşüyor. Eboue'ye gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan yönetimin Arsenalli Sagna için menajeri ile görüşmelerde bulunduğu biliniyor.
nbsp;
Laurent Gutsmuth: Galatasaray Sagna'yı istiyor
Sagna'nın danışmanı Laurent Gutsmuth, 'İngiliz medyasına yaptığı açıklamada Galatasaray, Sagna'yı istiyor onu izlediklerini biliyorum. Fransa'dan PSG'de istiyor. Arsenal'den istediğimiz teklifi alamadık. Türkiye'deki yabancı sınırından haberimiz var Sagna'nın oynadığı mevkide Eboue oynuyor bu yüzden Galatasaray'ın Eboue varken Sagna'yı alması zor ancak Eboue giderse olabilir' açıklamasında bulundu. Sagna'nın menajerinin bu açıklamaları Galatasaray yönetiminin Sagna için detaylı bir görüşme gerçekleştirdiğini ortaya koyar nitelikte. Öyle ki Gutsmuth, Eboue'nin ayrılmasıyla bu transferin gerçekleşeceği yönünde açıklama yapıyor.
nbsp;
Stopere Vidic
Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği bir diğer yıldız adayı ise Manchester United'da oynayan Nemanja Vidic. Sagna gibi onunda sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi Galatasaray'ın elini kolaylaştırıyor. Devre arasında gençleştirdiği takımının savunma hattını tecrübeli ve yıldız isimlere emanet etmek isteyen Mancini, Sagna ve Vidic transferlerine gerekli onayı verdi. Özellikle bu iki oyuncuya bonservis ödenmeyecek olması hem yönetimi hem de Mancini'yi bu transferlerde istekli kılıyor.
nbsp;
3'er yıllık sözleşme
İngiltere'deki kulüplerin yaş politikasından dolayı 30 yaşına gelen futbolculara 1 yıldan fazla kontrat yapmaması iki oyuncunun da Türkiye'ye transferini kolaylaştırıyor. Galatasaray profesyonellerinin oyuncularla yaptıkları ilk görüşmelerde yıldız isimlere 3 yıllık kontrat önerdikleri ve olumlu geri dönüşler aldığı belirtiliyor. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...