Florya'ya Mancini makyajı

Florya'ya Mancini makyajı

SPOR Haberleri

Genç isimleri A Takıma çıkaran İtalyan hoca, altyapıyı büyüteç altına aldı. Roberto Mancini, Florya'nın çevre düzenlemesine de el attı.

Yaptığı transferlerle takımı gençleştiren ve ilk geldiği günler "Ben sadece saha içiyle ilgilenirim" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini sonunda Florya'ya da el attı. 2015-16 sezonunun sonuna sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi bulunan İtalyan çalıştırıcı, altyapıdan tutun da çevre düzenlemesine kadar her şeyle ilgilenmeye başladı. Devre arası hazırlıkları için takımını kampa götürürken, kafileye altyapıdan 3 oyuncu da katan Mancini, genç takım antrenörleri ile de her hafta toplantı yapıyor. Başarılı teknik adam, ayrıca altyapı hocalarının da antrenmanları izlemesini istedi. Emre Can Coşkun, İbrahim Can ve Berk İsmail Ünsal gibi genç futbolcuların A takıma çıkmasında bu toplantıların etkili olduğu da öğrenildi. Mancini, hocalara yaz kampı için en az 4 oyuncu kontenjanı vereceğini söyledi. Ayrıca Galatasaray'ın genç takımlarına artık A takım antrenman programı uygulanacak. Böylece altyapıdan A takıma yükselen genç futbolcular, Roberto Mancini'nin sistemine yabancılık çekmeyecek. Mancini sadece A Takım ve altyapı ile ilgilenmiyor. Bahar ayının yaklaşmasıyla birlikte Hollanda'dan çiçekler sipariş edilirken, Mancini bizzat çevre düzenlemesi için de görevlilere talimat verdi.Bu arada SPK'nın verdiği onay Başkan Ünal Aysal'ı harekete geçirdi. Uzun zamandır beklenen kararın verilmesinin ardından yönetime konuşma yasağı getiren Aysal, 150 milyon liralık kaynağın hazır olduğunu arkadaşlarına açıkladı. Bir çok projeyi bekleten tecrübeli Başkan, Mart ayında yapılacak Olağan Mali Kongre'de bombalarını patlatıyor. Özellikle muhalefet kanadının seçimlerin Haziran ayında yapılması için çalışmalar yaptığını bilen Aysal, kongre üyelerine birçok projeyi anlatacak.
Bahadır nbsp;ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...