Yiğidolar deplasman hasretini dindirmek istiyor!

/ Kaynak: AA
Yiğidolar deplasman hasretini dindirmek istiyor!

SPOR Haberleri  / AA

Ligde 9 maçtan sadece 2'sini kazanan Sivasspor, dış sahadaki 103 günlük galibiyet hasretine Eskişehirspor maçıyla son vermeyi hedefliyor.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor'u yenerek dış sahadaki 103 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor. nbsp;Ligde geçen hafta sahasında lider Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. nbsp;Ligde 35 puanla 4. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon iç sahadaki başarılı performansını deplasmanda gösteremedi. Sahasında 27 puan kazanan Sivasspor, dış sahada ise 8 puan toplayabildi. nbsp;Ligde deplasmanda yaptığı 9 maçın 2'sini kazanıp 2'sinden beraberlikle ayrılan Yiğidolar, deplasmanda rakiplerine 5 kez boyun eğdi. Kırmızı-beyazlılar, bu 9 deplasman maçında rakip fileleri 13 kez havalandırdı, kalesinde ise 16 gol gördü.
Sivasspor, deplasmanda bu sezon sadece Elazığspor ve Gaziantepspor'u mağlup etmeyi başardı. Son deplasman galibiyetini, ligin 10. haftasında 4 Kasım 2013'te Gaziantepspor'a karşı 4-0'lık skorla elde eden kırmızı-beyazlı ekip, dış sahadaki 103 günlük galibiyet hasretine Eskişehirspor maçıyla son vermeyi hedefliyor.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak Eskişehirspor-Sivasspor maçını hakem Deniz Çoban yönetecek.
- Yiğidolar'ın dış saha karnesi
Sivasspor'un bu sezon ligde deplasmanda yaptığı 9 maçın skorları şöyle:
Kayserispor-Sivasspor...................: 1-0
Fenerbahçe-Sivasspor...................: 5-2
Elazığspor-Sivasspor.....................: 2-4
Trabzonspor-Sivasspor.................: 0-0
Gaziantepspor-Sivasspor..............: 0-4
Galatasaray-Sivasspor...................: 2-1
Beşiktaş-Sivasspor.........................: 1-1
Akhisar Belediyespor-Sivasspor.....: 2-1
Torku Konyaspor-Sivasspor..........: 3-0
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...