Fenerbahçe yürüyüşü!

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe yürüyüşü!

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde yapılıyor.

Fenerbahçe taraftarı bugün yürüyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş saat 14.00'te başladı. Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından organize edilen organizasyona katılım büyük oldu.

Binlerce sarı-lacivertli taraftar günün erken saatlerinde Bağdat Caddesi'nde toplanmaya başladı. Yürüyüşün Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının başlangıcına kadar sürmesi bekleniyor.

YILDIRIM TARAFTARI SELAMLADI

Kulüp başkanı Yıldırım, yürüyüşün başlamasından önce geldiği Şaşkınbakkal'da bir süre taraftarların tezahüratlarına elleriyle tempo tutarak eşlik etti, bu sırada taraftarlar kendisine sevgi gösterilerinde bulundu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Yürüyüşe katılan taraftarlar Fenerbahçe ve Türk bayraklarının yanı sıra Atatürk posterleriyle renkli görüntüler oluşturdu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Taraftarlar yürüyüş sırasında sık sık "Dik dur eğilme, taraftarın seninle", "Her yer Aziz, her yıl Yıldırım" şeklinde tempo tuttu. Bu sırada yürüyüşe katılanların siyasi içerikli sloganlarını başkan Yıldırım el hareketiyle engellemeye çalıştı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Düzenlenen etkinliğe bir aracın içinden katılan Aziz Yıldırım, elindeki Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallarken, yol güzergahındaki taraftarları selamladı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Öte yandan, Galatasaray ve Beşiktaş forması giyen bazı kişilerin de yürüyüşte yer aldığı gözlendi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...