Bilic'ten maç sonu flaş açıklamalar

Bilic'ten maç sonu flaş açıklamalar

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Bursaspor karşısında galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam şöyle konuştu: "Tipik bir derbiydi. Karmaşık duygular vardı. Tansiyonu yüksek bir maçtı. Galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Ortaya karakter koyduk. Harika bir iş çıkardık. 10 kişi kaldık. Her şeyimizi ortaya koyduk. Taraftarımıza minettarım. Onların da galibiyete büyük katkısı vardı."

"10 üzerinden takıma kaç puan verirsiniz?" sorusuna Bilic, "Gerçekten harika bir oyun çıkardı futbolcular. Bursa'da oynadığımız maçtan farklı bir maçtı. Bursa'da kusursuza yakın oynamıştık. Bugün ise ortaya koyduğumuz takım ruhu, birliktelik, gayret 10 puandan fazlasını hak ediyor. İkinci yarıda büyük bir direniş gösterdik" yanıtını verdi.

Bilic önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi için ise şu yorumu yaptı: "Galatasaray ligin en iyi kadrosuna sahip. Çok büyük bir takım. Kağıt üzerinde onlar favori görünüyor. Ancak ortaya koyacağımız taktikle kazanmak için büyük şansımız var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...