Galatasaray'dan gece yarısı ültimatomu!

Galatasaray'dan gece yarısı ültimatomu!

SPOR Haberleri

Dünkü Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarındaki hakem yönetimlerinden sonra Galatasaray resmi sitesinden gece geç saatlerde sert bir bildiri yayınladı.

Dünkü Beşiktaş ve F.Bahçe maçlarındaki hakem yönetimlerinden sonra G.Saray resmi sitesinden gece geç saatlerde sert bir bildiri yayınladı. "Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı oluşturmuş" denilen açıklamada, "Netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir. Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?, Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı? Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakınen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...