Mancini'den galibiyet emri

Mancini'den galibiyet emri

SPOR Haberleri

Galatasaray, Antalyaspor maçı öncesi 3 puana kilitlendi. İtalyan çalıştırıcı, oyuncularına 'İç sahadaki özgüvenimizi, deplasmanda da sergilemeliyiz' dedi.

nbsp;Aldığı sonuçlarla adım adım zirveye yaklaşan Galatasaray, Süper Lig'de bugün deplasmanda karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor maçına kilitlendi. Bu sezon dış sahada puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılılar, alacağı galibiyetle yakaladığı seriyi devam ettirmek istiyor. Uyguladığı sistemler, oyuncu tercihleri ile herkesi şaşırtmaya devam eden Teknik Direktör Roberto Mancini, Antalya yolculuğu öncesi futbolcularına son uyarılarını yaparak "İç sahadaki özgüvenimizi, deplasmanda da sergilemeliyiz. Kolay bir karşılaşma olmayacak ama sizden 3 puan bekliyorum. Bu potansiyeliniz var" diye konuştu. Galatasaray bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynadığı 16 resmi maçın sadece 4'ünü kazanabildi, dış sahada rakipleriyle 7 kez de berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

nbsp;Mancini'den galibiyet emri



Günün nbsp;programı
TORKU KONYA-ELAZIĞ
STAT: B.Bld.Atatürk
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: DİGİTÜRK 79 Naklen
ESKİŞEHİR-SİVAS
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Deniz Çoban
YAYIN: DİGİTÜRK 78 Naklen


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...