Fenerbahçe'nin yıldızları, İngiliz devlerini birbirine düştü

Fenerbahçe'nin yıldızları, İngiliz devlerini birbirine düştü

SPOR Haberleri

Moussa Sow için Tottenham'la kapışan Arsenal, Salih ve Alper için de Manchester United'la yarışa girdi

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe'yi sezon sonunda çok zorlu bir süreç bekliyor. Sarı-lacivertliler UEFA'dan aldıkları ceza sebebiyle Avrupa'ya gidemeyecek olsa da, Süper Lig'i yakından takip eden dev kulüpler Fenerbahçe'nin yıldızlarını Kadıköy'den koparmaya kararlı. Özellikle İngiliz ekipleri sarı-lacivertli oyuncuları mercek altına almış durumda. En gözde isim ise Moussa Sow. İngilizler, devre arasında yaptıkları 15 milyon euroluk reddedilmesine rağmen Senegalli golcüden kolay kolay vazgeçecek gibi değil. Rubin Kazan'ın da listesinde olan Sow için, Premier Lig'in ezeli rakipleri Arsenal ve Tottenham büyük bir yarışa girmiş durumda. nbsp;
Adım adım takipteler nbsp;

İngiliz medyası, 2016'da sözleşmesi bitecek Sow için Fenerbahçe'nin 12 milyon sterlinlik bir teklifi kabul edeceğini yazarken, iki Londra takımı arasındaki rekabetin fiyatı artırabileceği vurgulandı. Tottenham'la Sow için kapışan Arsenal'in Fenerbahçe'den sadece Senegalli yıldızı istemiyor. Topçular aynı zamanda Salih Uçan ve Alper Potuk'la da yakından ilgileniyor. Ancak bu alanda da yalnız değiller. Zira Mert Günok'u listesine alan Manchester United, Salih ve Alper'i de takip ediyor. Hatta Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yla oynadığı maçta tribünde hem ManU, hem de Arsenal scoutları yer aldı. Salih'i izlemek için Kadıköy'e gelen İngiliz yetkililerin, Alper'e hayran kaldığı öğrenildi. Sezon sonunda Salih Uçan için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanan Premier Lig devlerinin Alper'i de listelerine dahil ettiği belirtildi. Bu arada Emenike'nin de İngilizlerin yakın takibinde olduğunu unutmamak gerek.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...