Galatasaray'da bir transfer iddiası daha!

Galatasaray'da bir transfer iddiası daha!

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, ısrarla Fildişili yıldız oyuncu Didier Drogba'nın takımda kalacağını söylese de alternatifler üzerinde çalışmayı ihmal etmiyor.

Ada basınında yer alan habere göre, Galatasaray yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester City'nin Bosnalı yıldızı Edin Dzeko'yu transfer etmek için çalışmalar başladı. Manchester City'de aldığı süreler gittikçe azalan ve sene başında takıma katılan Negredo'nun yedeği pozisyonuna düşen 27 yaşındaki golcü oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına mutlak gözle bakılıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City'den ayrılırken bazı oyuncularıyla sorun yaşadığı bilinse de Galatasaray'la imzalamasından bu yana, bazı isimlerle hala iletişim halinde olduğunu ifade ediliyor. Takımın hücüm hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin, Drogba'nın en büyük alternatifi olarak Edin Dzeko'yu belirlediği iddia edildi. City yönetiminden ismi açıklanmayan bir yönetici, Sports Direct News'e verdiği bilgiye göre, oyuncunun Galatasaray için gerçek bir opsiyon olabileceğini düşündüğünü söyledi. İsmi açıklanmayan yöneticinin; Dzeko'nun Mancini'yi ikna etmek için bu sezon yeterli işler yapmadığını; fakat iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncunun Türkiye'ye gidebileceğini söylediği belirtildi. eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...