Ünal Aysal Florya'da: 'Zafer istiyorum'

Ünal Aysal Florya'da: 'Zafer istiyorum'

SPOR Haberleri

Florya'da teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulunan Başkan Aysal, Beşiktaş derbisinde zafer istediğini iletti.

Beşiktaş derbisi öncesinde Florya'ya giderek teknik heyet ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunmak isteyen Başkan Aysal Florya'daydı. Metin Oktay Tesisleri'ne giden Ünal Aysal, programının yoğunluğu nedeni ile antrenmanı izleyemedi. Ünal Aysal, Mancini ile Florya'da 20 dakika başbaşa görüştü. Aysal, İtalyan teknik adam ile Galatasaray takımının ihtiyaçları, futbolcuların ruh hali ve son yaşanan konular hakkında bilgi ve teknik açıdan yapılması gerekenleri konuştu.

"Zafer istiyorum"
Ünal Aysal, daha sonra Mancini ve tüm teknik heyet ile kısa süre sohbet etti. İtalyan teknik adam ve yardımcılarına, futbolcularına olan güvenini dile getirip "Çok kritik bir sürece giriyoruz. Sizden zafer istiyorum. Şampiyonluğa olan inancımız tam ve hiçbir zaman azalmadı. Fark 10 puan iken de aynı şeyi söylüyorduk. Bu ekibin Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacağına inanıyorum. Bu mesajı vermenizi bekliyorum" diyerek başkan Ünal Aysal, Beşiktaş maçından 3 puan beklediğini bu cümlesi ile belli etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...