Beşiktaşlı futbolcular üzgün: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

Beşiktaşlı futbolcular üzgün: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan, Necip ve Hutchinson Galatasaray derbisinde kendilerinin daha iyi oynadığını ancak kazanamadıklarını söylediler.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçta kendilerinin daha iyi oynadığını ancak kazanamadıklarını söyledi. Olcay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını vurgulayarak, "İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. İlk yarıya iyi başlamıştık. Galatasaray'a maç boyunca pozisyon vermedik. Maalesef kaybettik. Önümüzdeki hafta bunu telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

- Cenk Gönen hastaneye kaldırıldı

Maçın son bölümlerinde yüzüne darbe alan ve maçı zorlukla tamamlayabilen Cenk Gönen'in mücadelenin ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Siyah-beyazlı oyuncunun durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Necip Uysal ise Cenk Gönen'in durumuyla ilgili bilgi verdi. Takımda sakat oyuncuların bulunduğunu, Cenk'in de sakat sakat oynayarak risk aldığını ve bu hareketin doğru olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Necip, "Cenk için içeriden alet getirip nabzına baktılar. Her şey iyiydi. Cenk de oynamak istedi. Bir şeyi yoktu. Fedakarlığı herkes yapıyor. Oynamama durumu olsa zaten oynamaz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında açıklamalarda bulunan Atiba Hutchinson ise kaliteli bir maç olduğunu belirterek, "Genele baktığımızda kaliteli bir maç oldu. İki takım da açık ve hücum futbolu oynadı. Karakterli bir oyun ortaya kondu. İki takımın da atakları vardı. Galatasaray bir penaltı kazandı ve bunu kullandı. Biz ise fırsatları değerlendiremedik. Nihayetinde yenildik" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...