Kiralık katil! Dany yaptığı hatayla sosyal medyayı salladı...

Kiralık katil! Dany yaptığı hatayla sosyal medyayı salladı...

SPOR Haberleri

Kamerunlu futbolcu sebep olduğu penaltıyla siyah-beyazlı takımın zirve yarışında büyük bir yara almasına sebep oldu

Galatasaray'dan yaptığı hatalar sebebiyle gönderilen ve Beşiktaş tarafından kiralık olarak transfer edilen savunma oyuncusu Dany dün de yeni takımını yaktı. Maç öncesi Beşiktaş'ın hocası Bilic, G.Saray'a karşı ilk kez forma giyen Dany ile özel bir görüşme yaptı. Kamerunlu oyuncu, sarı-kırmızılıların artı ve eksi yönlerini tek tek hocasına anlattı. Özel görüşmenin bir saat kadar sürdüğü öğrenildi. Ancak G.Saray'ın zaaflarını hocasına ileten Dany kendi zaafıyla da maça damgasını vurdu. 38. dakikada Veysel'i on sekiz içinde düşürerek G.Saray'a penaltı kazandıran Kamerunlu futbolcu takımının geri düşmesine sebep oldu. Dany'nin transferi taraftarlarca hoş karşılanmamış hatta Başkan Fikret Orman, "Benim negatif olduğum bir transferdi, göreceğiz" ifadesini kullanmıştı. Dany bu sezon başı hazırlık kampında G.Saray'da iken 4 hazırlık maçına da damgasını vurmuştu. Notts County karşısında 55. dakikada rakibi öne geçiren sarı-kırmızılı oyuncu, Malaga ve Napoli karşılaşmalarında da hem penaltı yaptırmış, hem de kırmızı kart görmüştü. Dany, Porto maçında ise 19. dakikada rakibini düşürerek yine penaltıya sebep olmuştu. nbsp;ÖNDER ÖZEN SAHİP ÇIKTI
Dany'nin dün geceki yeni hatası sanal alemde de yankı uyandırdı. İşte onlardan bazıları: "Bjk'lılar iddialarını önce Fikret Orman'a sormalılar. GS'den Dany'yi kurtarıcı diye aldı. O da gitti; Veysel'e amatörce bodosloma girdi. Normal. @barisertul", "Dany ilk defa Galatasaray için olumlu bir şey yaptı @Benbirpisligim", "Yalnız Galatasaray Dany'nin yaptığı penaltıya karşılık Beşiktaş'tan kira parası falan almaz. @Hazard1907, "Dany'yi bilmesem bu maçta şike var diyeceğim @Senfo10", Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif de, "Şimdi hep beraber Dany'nin demecini hatırlayalım. Çok çalışıp sezon sonu Galatasaray'a döneceğim. Bence bugün döndü bile" tweet'ini attı. Öte yandan Futbol Direktörü Önder Özen Kamerunlu oyuncuya sahip çıkarak, "Her futbolcunun böyle dönemleri olabilir. Dany'ye hep birlikte sahip çıkmalı ve ona moral vermeliyiz" açıklaması yaptı. Morali çok bozuk olan Dany'nin maç sonrası takım otobüsünü beklemeden özel aracıyla evinin yolunu tuttuğu öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...