Liverpool kaçtı, Swansea yetişemedi

Liverpool kaçtı, Swansea yetişemedi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nde zirve mücadelesi veren Liverpool gol düellosuna sahne olan maçta konuk ettiği Swansea'yi 4-3 mağlup etti.

Premier Lig'de bu sezon parlak bir performans ortaya koyan Liverpool kendi sahasında Swansea'yi 4-3 yendi. Anfield Road'ta taraftar desteğini arkasına alarak maça hızlı başlayan Kırmızılar, 3. dakikada Sturridge ve 20'de Henderson'un golleriyle 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Ancak konuk ekip 23'te Shelvey ve 27'de Bony'nin golleriyle skoru dengeledi: 2-2. 36'da sahne alan Sturridge attığı golle takımının ilk yarıyı 3-2 önde kapatmasını sağladı. Yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Sturridge bu sezon 19 maçta 18 kez ağları havalandırdı.

İkinci yarının hemen başında Swansea'nin golcüsü Bony penaltıdan kaydettiği golle skoru 3-3'e getirdi. Ancak konuk ekibin puan umutlarını 76'da Henderson kaydettiği golle bitirdi: 4-3. Bu sonucun ardından Liverpool puanını 56'ya yükseltip zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...