Galatasaray'ın değeri, Chelsea'nın 3'te 1'i

/ Kaynak: AA
Galatasaray'ın değeri, Chelsea'nın 3'te 1'i

SPOR Haberleri  / AA

Alman sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Chelsea'nin toplam kadro değeri 925 milyon, sarı-kırmızılı takımın değeri ise 355 milyon lira.

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında karşılaşacağı İngiltere'nin Chelsea takımının kadrosu, sarı-kırmızılıların yaklaşık 3 katı büyüklüğünde tahmini piyasa değerine sahip. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerinde, Chelsea kadro değeri bakımından "Devler Ligi" ikinci turunda mücadele eden 16 takım arasında en pahalı 5. ekip olurken, Galatasaray ise Yunan temsilcisi Olympiakos'tan sonra en düşük piyasa değerine sahip takım olarak gösterildi. İngiliz ekibinin futbolcularının piyasa değeri 925 milyon, sarı-kırmızılıların ise 355 milyon lira olarak değerlendirildi. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki İngiliz ekibinin yıldız futbolcusu Eden Hazard 105 milyon liralık piyasa değeriyle takımının en pahalı futbolcusu olarak gösterilirken, Oscar 81 milyon, Willian ve Ramires de 71 milyon 500 biner liralık değerleriyle öne çıkan isimler oldu. Galatasaray'da ise Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder 40,5 milyon liralık değeriyle piyasa değeri en yüksek futbolcu olurken, Burak Yılmaz ve kaleci Fernando Muslera da 38 milyon liralık değerleriyle dikkati çekti.
- Chelsea
Chelsea'nin kadrosunda tahmini piyasa değeri en yüksek ilk 10 futbolcu şöyle:
nbsp;Galatasaray'ın değeri, Chelsea'nın 3'te 1'i
Galatasaray
Galatasaray'ın kadrosunda tahmini piyasa değeri en yüksek ilk 10 futbolcu şöyle:

nbsp;Galatasaray'ın değeri, Chelsea'nın 3'te 1'i

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...