İnternetle ilgili 'Torba Teklif' Genel Kurul'da

/ Kaynak: AA
İnternetle ilgili 'Torba Teklif' Genel Kurul'da

Politika Haberleri  / AA

TBMM Genel Kurulu'nda, internetle ilgili düzenlemeleri de içeren "Torba Kanun Teklifi"nin maddeleri üzerindeki görüşmeler devam ediyor.

"Torba Kanun Teklifi"nin maddeleri üzerindeki görüşmeler Genel Kurul'da tartışmalı olarak görüşülmeye devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bizim para ile pulla işimiz olsaydı, sizin o ağababalarınızla ittifaklar oluşturur, koalisyonlar kurar; onların yurtdışındaki ağababalarıyla da savaşmazdık. Biz emanet aldığımız milletin iradesini sandıkta tekrar millete teslim edeceğimiz güne kadar, bu savaşı, mücadeleyi vereceğiz" dedi.AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da sataşma gerekçesiyle yaptığı konuşmada, Türk siyasetinin 17 Aralık'tan bu yana sınavdan geçtiğini söyledi."Meşru seçilmiş demokratik Hükümet, sistem ve onun meşru siyasi temsilcileri şantajın ve kasetin yanında mı yer alacak, yoksa demokrasinin, sandıkla gelenin ve gidenin yanında mı yer alacaklar?" diyen Ünal, İdris Şahin'in Deniz Baykal'a atıfta bulunmasının önemli olduğunu vurguladı. Baykal'ın o kongrede, 'Ben sizin ağababalarınıza teslim olmayacağım' dediğini belirten Ünal, şöyle konuştu:
"Bizim para ile pulla işimiz olsaydı, sizin o ağababalarınızla ittifaklar oluşturur, koalisyonlar kurar, onların yurtdışındaki ağababaları ile de savaşmazdık. Biz onlarla savaşa savaşa bugünlere geldik, şu andaki savaşımız da sizin ağababalarınızla. Dolayısıyla bizim para ile pulla, ayakkabı kutusu ile işimiz olmaz, olmadı da ve olmayacak da. Biz emanet aldığımız milletin iradesini sandıkta tekrar millete teslim edeceğimiz güne kadar, bu savaşı, mücadeleyi vereceğiz. Bizim gücümüzü aldığımız yer sandıktır. Bizi sandıkta yenemeyecek olanlar kasetlerle, kutularla oynamaya devam etsinler, millet olup bitenin farkındadır."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...