Mandıralı: Elendiğimiz takım Juventus

/ Kaynak: İHA
Mandıralı: Elendiğimiz takım Juventus

SPOR Haberleri  / İHA

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında sahasında İtalya'nın Juventus takımına ilk maçta da olduğu gibi 2-0 kaybeden Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, oynadıkları oyundan memnun olmadığını dile getirerek, "Elendiğimiz takım Juventus. Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. İstediklerimizi yapamadık. Birkaç oyuncumuz iyi performans sergiledi. Bu sonuçtan sonra taraftarlarımız çok üzülmüştür ama bizi sorgulayacaklarını düşünmüyorum. Oynadığımız oyundan çok memnun değilim. İlk maçta ikinci yarıdaki oyundan memnunduk ama bugün değişik bir kadro ile sahaya çıktık. Onun yansımaları oldu. Bütün oyuncular bu takımın oyuncuları. Hepsine zaman zaman şans vermek durumundayız. Kötü bir performans sergiledik. Bunun haricinde çok fazla söylenecek bir şey olduğunu sanmıyorum" dedi.

İlk maçtan sonra herkesin Trabzonspor'dan daha coşkulu bir futbol beklediğini ancak bunun sahaya yansımadığı şeklindeki soruya ise Mandıralı, "Öncelikle tabi coşkulu oynama konusunda coşkuyu verecek olan oyuncu arkadaşlarımızdı. Tribünlere o coşkuyu veremedik. Veremeyince yenen goller sonrası oyundan düştük. Malouda bizim için önemli bir oyuncu. Kendisiyle yaptığımız antrenmandan sonra konuştum. Güçlü olduğunu söyledi. Güzel şeyler yapabileceğini söyledi. Dünya markası bir oyuncu ama bugün sergilediği performanstan memnum olmadığımı söyleyebilirim. Marc Janko elinden geleni yapıyor. Hem antrenmanlarda hem de oyuna girdikten sonra ki bölümlerde iyi işler yaptı. O yüzden şans vermek istedim" diye konuştu.

Trabzonspor savunma oyuncusu Zeki Yavru ise, çok basit goller yediklerini belirterek, "Gol yemeden gol atmamız gerekiyordu. Ama maçın başında yediğimiz gollerle oyundan koptuk. Yediğimiz gollerden sonra taraftarlarımız da skordan umudunu kesti" şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Özer Hurmacı da ilk yarıda yedikleri gollerle oyundan koptuklarını söyledi.

JUVENTUS CEPHESİ

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Torino'daki maçtan sonra iyi bir organizasyona ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Maça çıktıktan sonra işi kolaylaştırdık. İyi hazırlandık ve iyi organize olduk. İyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Başlangıçtan sonuna kadar çok iyi oynadık. 2-0 kazandıktan sonra Trabzonspor'un kendi sahasında istediğimiz gibi oynadık. Yaptığımız değişikliklerden memnun kaldım. Onlara güven geldi. Bütün oyunculara ihtiyacım var. Onları kullanmak istiyorum. Değişiklikleri maçı hızlandırmak için yaptım" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...