Real Madrid gümbür gümbür!

Real Madrid gümbür gümbür!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid fırtınası esmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi tarihinde elemeli turlarda deplasmanda 6 gol atan ilk takım oldu.

Grup maçlarında Galatasaray'ı 6-1 mağlup eden Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 2. Tur'da Schalke'yi de aynı skorla geçince Şampiyonlar Ligi tarihinde elemeli turlarda deplasmanda 6 gol atan ilk takım oldu. Real Madrid ayrıca daha önce birçok defa hüsran yaşadığı Almanya'dan bu kez mutlu ayrıldı. Madrid temsilcisi Almanya'da oynadığı toplam 25 maçtan daha önce sadece 1'ini kazanabilmişti. Real Madrid ayrıca Avrupa'nın 1 numaralı kupasındaki gol sayısını 806'ya, toplam gol sayısını ise 988'e çıkardı. nbsp;Kupa 1 tarihinin en skorer takımı Real Madrid'i, Bayern Münih (544), Barcelona (495), Manchester United (464) ve Milan (415) takip ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...