Davutoğlu'dan Kırım için yoğun telefon trafiği

/ Kaynak: AA
Davutoğlu'dan Kırım için yoğun telefon trafiği

GÜNDEM Haberleri  / AA

Davutoğlu, İsviçreli mevkidaşı Burkhalter ve Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Çubarov ile Ukrayna ve Kırım'daki son gelişmeleri değerlendirdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsviçreli mevkidaşı Didier Burkhalter ve Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Başkanı Rıfat Çubarov ile Ukrayna ve Kırım'daki son gelişmeleri ele aldı.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre Davutoğlu, Ukrayna ziyareti sırasında, Burkhalter ve Çubarov ile telefon görüşmesi yaptı.

Davutoğlu, AGİT Dönem Başkanı İsviçre'nin Dışişleri Bakanı Burkhalter'e Kiev'deki son gelişmeleri aktarırken, KTMM Başkanı Çubarov ile Kırım'daki son gelişmeleri değerlendirdi.

İsviçre Dışişleri Bakanı Burkhalter de AGİT Dönem Başkanlığını temsilen İsviçre'nin AGİT Daimi Temsilcisi ile AGİT Ulusal Azınlıklar Yüksek Komiseri'nin önümüzdeki hafta Ukrayna'yı ziyaret edececeğini bildirdi ve Davutoğlu'na, AGİT'in Ukrayna'daki gelişmeler bağlamındaki çalışmalarını aktardı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...