İlhan Cavcav: "Cüneyt Çakır'ı Fenerbahçe'nin tehditleri etkiledi"

İlhan Cavcav: "Cüneyt Çakır'ı Fenerbahçe'nin tehditleri etkiledi"

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav: "Hakemi asıl etkileyen Türk futbolunu ligden çekilmekle tehdit edenlerdir. Ligden takım çekmek kolay iş değil" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Kimse korkmasın, ligden takım çekmek öyle kolay iş değil" dedi. Cavcav, tartışmalı iki penaltıyla Fenerbahçe'ye yenildiklerini belirterek, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yönetimini hiç beğenmediğini ifade etti.

"Cüneyt bu hafta çok gazete okumuş. Keşke spor sayfalarına bakmasaydı" diyen Cavcav, "Cüneyt hafta boyunca yazılanların etkisi altında kalmış" diye konuştu.

Stadyumdaki seyircinin hakemi kötü etkilemiş olmasına ihtimal vermediğini kaydeden İlhan Cavcav, şunları söyledi:

"Cüneyt'i asıl etkileyen tribündekiler değil, gazete manşetlerinde Türk futbolunu ligden çekilmekle tehdit edenlerdir. Kimse korkmasın, ligden takım çekmek öyle kolay bir iş değil. Ama hakemlerin de bu tür etkilerde kalmamaları lazım. Hakemler hakkında konuşmaktan, şikayet etmekten bıktım ama onlar hata yapmaktan bıkmadı. Cüneyt'i Dünya Kupası'nda maç yönetsin diye seçenler dün karşılaşmada olsalardı kararlarını gözden geçirirlerdi. Cüneyt dışarıda haberleri okumadığı, söylenenleri anlamadığı için daha rahat maç yönetiyor. Benim kendisine tavsiyem artık spor haberlerini okumayı bıraksın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...