Kocaeli'deki silahlı çatışmanın failleri yaralı yakalandı

/ Kaynak: AA
Kocaeli'deki silahlı çatışmanın failleri yaralı yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, dört kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın failleri olduğu iddia edilen iki kişi yaralı halde yakalandı.

Derince ilçesinde dün yaşanan çatışmada, Denizciler Caddesi'nde 34 FG 939 plakalı araçtan inen kimliği belirsiz kişiler, abisine ait kuyumcu dükkanının önünde duran özel bir sürücü kursu sahibi H.Y.'ye ateş etmeye başladı. H.Y. de, saldırganlara kendi silahıyla karşılık verince çatışma çıktı. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar H.Y.'nin göğsüne ve bacağına isabet ederken, olay yerinden geçen A.D., K.S. ve S.S.'ye de isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan H.Y.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerinde 16 mermi kovanı ve bir silah bulundu. Saldırganların bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, saldırganların kullandıkları aracı Derince Harmantarla mevkiinde terk edilmiş olarak buldu. Yaşanan çatışma sonrasında Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ve Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 4 kişinin yaralandığı çatışmanın faili olduğu iddia edilen M.G.A. ve B.Ç. de Derince Harmantarla'da yakalandı. Gözaltına alınan 2 kişinin çatışma esnasında yaralandıkları belirlendi. M.G.A. ve B.Ç. götürüldükleri hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ifadelerinin alınması için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaşanan çatışmanın nedeni henüz belirlenemezken, polisler, 2012 yılı Ağustos ayında yaşanan bir olayla bağlantılı olabileceği üzerinde duruyor. 2012 yılı Ağustos ayında yaşanan olayda, halen çeşitli suçlarla cezaevinde bulunan Z.S. ile dün yaşanan çatışmada ağır yaralanan H.Y.'nin ailesi arasında çıkan tartışmada, Z.S.'nin oğlu K.S. bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...