İşte Galatasaray'ı kahreden o anlar

İşte Galatasaray'ı kahreden o anlar

SPOR Haberleri

Rizespor karşısında maçın son bölümüne 1-0 önde giren Galatasaray, 85. dakikada Muslera'nın Tevfik ile yaptığı hareket sonucunda penaltı golü ile yıkıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray, şampiyonluk yolunda büyük bir darbe daha aldı ve lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisine düştü. Çaykur Rizespor karşısında maçın son bölümüne 1-0 önde giren Galatasaray, 85. dakikada Muslera'nın Tevfik ile yaptığı hareket sonucunda penaltı golü ile büyük bir şok yaşadı.Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalmasının faturası ise Umut Bulut ve Wesley Sneijder'e çıkartıldı. Galatasaray 1-0 öndeyken 73. dakikada rakip kaleci ile karşı karşıya kalan Umut Bulut, meşin yuvarlağı ağlara gönderemeyerek takımını rahatlatamadı. Umut'un kaçırdığı inanılmazgolün şokunu üzerinden atmaya çalışan sarı-kırmızılı taraftarlara bir şok da bu kez 78. dakikada Wesley Sneijder'den geldi. Hollnadalı yıldız, 78. dakikada rakip ceza sahası içerisinde yakaladığı mutlak pozisyonu gole çeviremeyerek sarı-kırmızılı taraftarlara adeta saç baş yoldurdu.Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini de maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hayatımda böyle pozisyonlar ile karşılaşmadım" dedi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...