Sur Yapı, yeni projeleriyle 10 bin kişiye iş sağlayacak

Sur Yapı, yeni projeleriyle 10 bin kişiye iş sağlayacak

Ekonomi Haberleri

Sur Yapı, haziran ayında faaliyete başlayan Axis Kağıthane'nin ardından Metrogarden AVM'nin de nisan sonunda açılacağını müjdeledi.

Dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile projelerinden söz eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Metrogarden AVM'nin ardından da diğer projelerin 2015 sonunda devreye gireceğini, bunun sonucunda 10 bin gence iş imkânı sağlayacaklarını söyledi. Metrogarden AVM'nin kiralamalarının yüzde 80 tamamlandığını ifade eden Elmas, "Ülkemize duyduğumuz güvenle yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi. nbsp;Ümraniye sınırlarında, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesişme noktasında bulunan, bölgenin tek AVM'si olan Metrogarden, fitness center, sinema ve diğer eğlence merkezlerini de barındırıyor. Metro, hafif tramvay ve otobüs hatlarıyla kesişen merkezin yürüme mesafesinde 100010 dakikalık araç mesafesinde 650 bin, 20 dakikalık araç mesafesinde ise 1.5 milyon kişiye hizmet verecek.KÂRLI YATIRIM
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, nisan sonunda hizmete başlayacak olan Metrogarden AVM'de yüzde 80 kiralamanın tamamlandığını belirterek, "Perakendecilere yüzde 20 için acele etmelerini öneriyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...