'İbra oynayacak'

'İbra oynayacak'

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nı 10 yıl sonra ağırlamaya hazırlanan Başkentli futbolseverler, dünya yıldızı İbrahimovic'i izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Yarın oynanacak karşılaşma için dün Ankara'ya gelen Ibrahimovic, Esenboğa Havalimanı'ndan polis eskortu eşliğinde ayrıldı. Türkiye ile oynayacakları hazırlık maçını önemsediklerini belirten İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren, "Zor bir maç olacak. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemleri öncesi çok önemli bir hazırlık kampı geçireceğiz" dedi. "İbrahimovic'i Türkiye karşısında oynatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna İsveçli teknik adam, "Açıkçası takımla daha bir araya gelmedik. Hepsinin son durumlarından tam emin değilim. Elbette İbrahimovic'i oynatmayı düşünüyoruz. Ancak takımla bir araya geldikten sonra bu konu tam belli olur" cevabını verdi. Eskişehirspor'da forma giyen Erkan Zengin'in performansıyla ilgili ise Hamren, "Erkan son yıllarda iyi performans gösterdi. Onu yakından takip ediyorum. Oyuncu olarak çok özelliklere sahip. Umuyorum ki İsveç Milli Takımı'na bundan sonraki dönemlerde hizmet verecek" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...