Erdoğan, CHP'yi kendi sözleriyle vurdu

Erdoğan, CHP'yi kendi sözleriyle vurdu

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu'nun, ses kaydını yaptıran savcılara sahip çıktığını söyleyen Başbakan, CHP liderinin 2-3 yılda nasıl değiştiğini gazete kupürleri ile anlattı

Erdoğan, 27 Aralık 2012 tarihli nüshamızda yer alan CHP liderinin "Başbakan'ın dinlenmesi çok vahim bir olay" sözünü de bu değişime örnek olarak gösterdi. Başbakan Erdoğan, "Kurban derilerinde nasıl yolsuzluk yaptıklarını, şantajlarını, tehditlerini, tek tek ortaya dökeceğiz" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü durakları Adıyaman ve Kırıkkale oldu. İki kentte de meydanları tıklım tıklım dolduran onbinlerce kişiye seslenen Başbakan'ın gündeminde paralel yapı ve muhalefet vardı. Seçmenlere "Aday olamayıp, 'seçilince AK Parti'ye geçeceğim' diyerek oy isteyenler var. Bunlara aldırmayın, AK Parti'nin adayları AK Parti'den seçime girerler" uyarısında bulunan Erdoğan özetle şunları söyledi: "CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın, onlarla birlikte medyanın, iş çevrelerinin kurdukları tuzak alt üst oldu. Ayakları dolandı, maskeleri düştü. Hiç merak etmeyin hukuk yoluyla hesap soracağız. Burunlarından fitil fitil getireceğiz. Bu paralel yapının yolsuzluklarını özellikle kurban derilerinde nasıl yolsuzluk yaptıklarını, makbuzsuz topladıkları paraları nasıl kullandıklarını, şantajlarını tehditlerini tek tek ortalığa dökeceğiz. Sakın ha, bunların dershanelerinde çocuklarınızı bırakmayın. Gazetelerini de okumayın. Abonelik mabonelik neymiş bunu görsünler. Bunlara 30 Mart'taki cevap için kapı kapı dolaşalım. Bizim ablalarımızı da görsünler."
Erdoğan, CHP'yi kendi sözleriyle vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...