AK Parti konvoyunda feci kaza: 7 polis yaralı

/ Kaynak: DHA
AK Parti konvoyunda feci kaza: 7 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

AK Parti konvoyunda bulunan polis memurlarını taşıyan aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır 7 polis memuru yaralandı.

Van'ın Çatak İlçesi'nden şehir merkezine dönen AK Parti konvoyunda bulunan polis memurlarını taşıyan aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır 7 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, milletvekillerine ait araç ve ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Van-Çatak Karayolu üzerinde bulunan Görentaş Köyü yakınlarında meydana geldi. AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, AK Pati Van Milletvekilleri Gülşen Orhan ve Burhan Kayatürk ile birlikte seçim çalışmaları için gittikleri Çatak İlçesi'nden Van'a dönen konvoydaki polislere ait minibüs, yol kenarındaki çakıllar yüzünden kontrolden çıkarak takla attı. Araçta bulunan ve güvenliği sağlayan 7 polis memuru yaralandı. Yaralı 2 polis memuru, Milletvekilleri Orhan ve Kayatürk'ün araçlarıyla, diğer 5 polis memuru ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Van'a getirildi. Yaralı 5 polis memuru, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, durumu ağır olan 2 polis de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Yaralı polis memurlarının tedavileri devam ederken milletvekilleri ile birlikte Van Valisi Aydın Nezih Doğan da
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yaralı polis memurlarının sağlık durumu hakkında yetkililerinden bilgi aldı. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Doğan, polislerin tedavilerinin sürdüğünü belirterek, " Göreve giden arkadaşlarımız trafik kazası geçirmiş. 7 polisimiz yaralı. Bölge Eğitim ve Araştırma hastanemizdeki arkadaşlarımızın durumları iyi inşallah Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesindeki arkadaşlarımızın durumları da iyiye gider. Hepsine tekrar geçmiş olsun diyorum" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...