ABD'de korkunç patlama: 1 ölü, 7 yaralı - VİDEO

/ Kaynak: İHA
ABD'de korkunç patlama: 1 ölü, 7 yaralı - VİDEO

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'nin New Jersey eyaletinde kazı yapan işçilerin doğalgaz hattına zarar vermesi sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Yetkililer, kaza sonrası yaptığı açıklamada, işçilerin doğalgaz hattını fark etmeyerek zarar vermeleri sonucu patlamanın meydana geldiğini ifade etti. Kaza sonrası enkaz içinde bir ceset bulunduğunu kaydeden polis yetkilileri kazanın meydana geldiği apartmanın yıkıldığını, çevredeki 55 binanın ise zarar gördüğünü kaydetti. Enkaz içinde bulunan cesedin kim olduğu konusunda henüz net bilgi vermeyen yetkililer hayatını kaybeden kişinin apartman sakini olup olmadığının da bilinmediğini ifade etti. Polis yetkilileri ayrıca olay sonrası itfaiye ekiplerinin gelerek yangına hemen müdahalede bulunduğunu belirtti.

Yetkililer, kaza sonrası bölgede yaşayan insanların evlerinden tahliye edildiğini de ifade etti. Bölgede doğalgaz ve elektrik hatlarının kapandığını da belirten yetkililer itfaiye ekiplerinin daha fazla yaralı ya da ölü olabileceği endişesiyle molozlar arasında aramalara devam ettiğini belirtti.

##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...