Tarihi maçta gol sesi çıkmadı

/ Kaynak: DHA
Tarihi maçta gol sesi çıkmadı

SPOR Haberleri  / DHA

Kosova, tarihindeki ilk uluslararası futbol karşılaşmasında Haiti'yi konuk etti. 17 bin kişinin izlediği tarihi müsabakada gol sesi çıkmadı.

FIFA'nın, milli takım ve kulüp takımları bazında özel maç oynama izni verdiği Kosova, Adem Yaşari Stadyumu'nda 17 bin seyirci önünde Haiti Milli Takımı'nı ağırladı. 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen Kosova Milli Takımı, özel maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Bu arad maçın başlamasından önce Kosova bayrağının renklerinden oluşan havai fişekler atılırken, her iki takımın futbolcuları sahaya FIFA bayrağını taşıyarak çıktı. Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve Başbakan Haşim Taçi de sahaya inerek, her iki takım futbolcularıyla tokalaştı.

Siyasi gerginlik maça da yansıdı

Kosova'nın Haiti ile oynadığı maç sırasında, Mitroviça kentinde Sırpların bulunduğu kısımda 'Kosova Sırbistan'dır' yazılı dev bir pankart açılırken, Mitroviça'yı ikiye bölen köprü yakınında Kosovalı taraftarlar Sırbistan bayrağı yaktı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...